Ce trebuie să afli?

Digitalizarea face deja parte din viața companiilor și aduce, nu doar noi modele de afaceri, dar și eficiență în procesele de business, de la cele din departamentele de producție și operațional, până la cele din marketing și vânzări.
Impactul digitalizării este diferențiat în funcție de fiecare industrie. Cele mai multe companii care sunt încrezătoare că vor valorifica beneficiile digitalizării sunt din transporturi (39%), comerț (38%), media și publicitate (37%).
Există industrii care sunt mai extroverte și industrii mai introverte prin urmare industrii avansate pe calea digitalizării și industrii care au demarat mai greu asa cum rezultă din studiul realizat împreună cu echipa Valoria - Barometrul digitalizării companiilor din România.
Doar puțin peste jumătate dintre directorii executivi (55%) au făcut transformarea digitală partea centrală a strategiei de afaceri. În 2018, 35% dintre directorii executivi spun că nu au un lider din top management desemnat pentru a gestiona dezvoltarea digitală.

PAȘI SPRE SUCCES

Ce trebuie să știi ca să operaționalizezi ceea ce descoperi aici

ARII DE EXPERTIZĂ

Cu ce te pot ajuta în calitate de expert.

STRATEGIE ONLINE

Atragerea, conversia, vânzarea și satisfacția clientului sunt pilonii unei strategii de succes. Blog, adwords, social media, landing pages, CRM, emails, conținut, cercetări susțin strategia online.

PROMOVARE PE REȚELE SOCIALE

Creșterea traficului pe website, generarea de lead-uri și construirea unei comunități sunt obiectivele promovării în social media. Te pot ajuta să le atingi.

OPTIMIZARE WEBSITE

Redimensionarea pozelor, optimizare HTML, reducerea scripturilor și CSS, monitorizarea erorilor serverului și colaborarea cu dezvoltatorii pentru a rezolva erorile repetate.

Market research (CAWI)

Prin metoda CAWI (online) sau CATI (telefon) fac cercetări cantitative și calitative relevante pentru luarea deciziilor potrivite de business.

EMAIL MARKETING

Prin newslettere, campanii automatizate de email și monitorizarea rezultatelor în timp real, brandul tău ajunge în inbox-ul consumatorilor cu un scop precis: să comunici, să vinzi, să fidelizezi.

AUGMENTED REALITY

Realitatea augmentată este mijlocul prin care te diferențiezi și poziționezi în avangarda de business. Cu ajutorul cărților de vizită, aplicațiilor și conținutului augmentat experiența clienților e memorabilă.

SPUNE-MI CU CE TE POT AJUTA!

Dacă vrei să afli mai multe despre modul în care putem colabora, te invit să mă contactezi.