Cu ce servicii pot să te ajut?

Digitalizarea face deja parte din viața companiilor și aduce, nu doar noi modele de afaceri, dar și eficiență în procesele de business, de la cele din departamentele de producție și operațional, până la cele din marketing și vânzări.
Formale sau informale procesele au scopul să eficientizeze activitatea individuală și de echipă. Structurarea acestora scade numarul erorilor, timpilor de livrare, dozează corect efortul de producție și crește nivelul de satisfacție la locul de muncă.
Supracapacitatea bunurilor este rezultatul dorinței fiecărui concurent de a-și crește cota de piata. Creșterea continuă a fiecărui concurent provoacă hiperconcurenta. Managementul activității de marketing te ajută să alegi piețe-țintă și să atragi, păstrezi și dezvolți clienti, prin crearea, comunicarea și furnizarea valorii superioare pentru client.
Integrarea Six Sigma, ca metodologie axată pe reducerea și standardizarea variabilității procesului, cu abordarea Lean, care urmărește reducerea deșeurilor, a creat Lean Six Sigma. Metodologia s-a dovedit a fi de mare succes într-o varietate de industrii. Aplicarea sa nu se limitează la zona de producție, ci se extinde și la industria serviciilor și administrației publice.

PAȘI SPRE SUCCES

Ce trebuie să știi ca să operaționalizezi ceea ce descoperi relevant pentru tine aici?

Arii de expertiză

Cu ce te pot ajuta în calitate de expert.

STRATEGIE ONLINE

Atragerea, conversia, vânzarea și satisfacția clientului sunt pilonii unei strategii de succes. Blog, adwords, social media, landing pages, CRM, emails, conținut, cercetări susțin strategia online.

view all events

MAPAREA PROCESELOR

Maparea proceselor Lean Six Sigma este o diagramă care ilustrează toate intrările și ieșirile unui eveniment, proces sau activitate într-un format ușor de citit, pas cu pas.

view all articles

STRATEGIE DE MARKETING

Strategia ține cont de: obiectivele financiare, strategia de poziționare, strategia de marcă, prezentare generală a produsului / serviciului, obiective detaliate după produs, canal de distribuție și / sau segment de clienți, planul de vânzări.

contact me

MARKET RESEARCH (CAWI)

Prin metoda CAWI (online) sau CATI (telefon) fac cercetări cantitative și calitative relevante pentru luarea deciziilor potrivite de business.

view all courses

EVALUAREA CAPABILITĂȚII UNUI PROCES

Este folosit pentru a demonstra că procesul este centrat în limitele specificațiilor beneficiarului. Variația prezice că procesul este capabil să producă componente în limitele cerințelor de toleranță.

view all videos

STRUCTURAREA PROCESELOR

Am o abordare orizontală, în care structurez organizația de-a lungul proceselor-cheie, în locul organizării de-a lungul produsului sau al funcției. Corelez structura procesului cu strategia companiei și prioritățile competitive.

view all items

SPUNE-MI CU CE TE POT AJUTA!

Dacă vrei să afli mai multe despre modul în care putem colabora, te invit să mă contactezi.